Airstream House / TANK Architectes

first_img Projects Save this picture!© Luc Boegly+ 40 Share CopyAbout this officeTANK ArchitectesOfficeFollowProductWood#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesWoodHousesBerséeFrancePublished on September 24, 2009Cite: “Airstream House / TANK Architectes” 24 Sep 2009. ArchDaily. Accessed 12 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodSiding Façade SystemWindowsMitrexSolar WindowMetal PanelsAurubisCopper Surface: Nordic DécorDining tablesB&B ItaliaDining Table – BullSkylightsVELUX CommercialModular Skylights – Atrium Longlight / RidgelightLouvers / ShuttersBruagShading Screens – Perforated Facade PanelsConcreteKrytonSmart ConcreteCompositesPure + FreeFormTechnical Guide – Creating a Seamless Interior and Exterior Material TransitionEnclosures / Double Skin FacadesFranken-SchotterFacade System –  LINEAWindowsRabel Aluminium SystemsMinimal Casement Windows – Rabel 8400 Slim Super Thermal PlusDoorsGorter HatchesFloor Door – Fire RatedWire MeshCarl Stahl DecorCableGreen Wall System – FAÇADESCAPE™More products »Read commentsSave想阅读文章的中文版本吗?气流住宅 / TANK Architectes是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream ArchDaily Photographs Airstream House / TANK ArchitectesSave this projectSaveAirstream House / TANK Architectes ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/35925/airstream-house-tank-architectes Clipboard ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/35925/airstream-house-tank-architectes Clipboard France CopyHouses•Bersée, France Architects: TANK Architectes Area Area of this architecture project Area:  5000 m² Year Completion year of this architecture project Airstream House / TANK Architectes “COPY” Houses Photographs:  Luc BoeglyText description provided by the architects. This project is located on a narrow and sloping plot, on the edge of a village. The way the house had to be laid out wasn’t an easy staff since the regulations and neighborhood limits were restricting… to avoid a very long and narrow house, the project is splited in three parts, on semi levels using the natural slope. Save this picture!© Luc BoeglyRecommended ProductsWindowsKalwall®Facades – Window ReplacementsWindowsLibartVertical Retracting Doors & WindowsWindowsAccoyaAccoya® Windows and DoorsPorcelain StonewareApavisaFloor Tiles – RegenerationThe first part is on the same level as the road and includes the main hall, the laundry, the play-room, the garage, the cellar and the geothermal energy local. Save this picture!© Luc BoeglyThe second one is 80cm above the slot with large views on the outstanding landscape all around, in north, est and west directions. It comprises the living spaces : living room, kitchen and dining room. Save this picture!© Luc BoeglyThe third one is on top of the first part and offers rooms and bathrooms. This process answers to the very initial demand of the clients who wished a one-level-house. The 3 parts of the house meet in a suspended patio which distributes the different spaces, creates multiple relations between them and articulates one to another. The patio is the central knot between the living spaces, the main hall and the rooms.Save this picture!© Luc BoeglyProject gallerySee allShow lessEvolver / Alice StudioArticlesHometta: A Home Plan CompanyArticles Share “COPY” Year:  2007last_img read more